WebdesignWebdesign door Media Impulse staat garant voor optimale zichtbaarheid en het aantrekkelijk etaleren van uw diensten en producten. Wij werken met een CMS installatie op (uw) eigen server, hierdoor bent u verzekerd van de nieuwste functionaliteiten op het gebied van nieuw internetgebruik. Wij bouwen een website die makkelijk met uw bedrijf meegroeit.

Een website van Media Impulse is standaard marketing geoptimaliseerd, gericht op het converteren van bezoekers in klanten. Wij maken veel gebruik van aantrekkelijke beelden en andere media om uw marketingboodschap over te brengen. Een goed gekozen beeld zegt meer dan duizend woorden. Onze websites hebben een blog functionaliteit die u kunt in- en uitschakelen. Geïntegreerde social media zodat website bezoekers u makkelijk kunnen volgen en uw digitale mond tot mondreclame voor u op gang kunnen brengen. Media Impulse websites zijn nieuwe media vriendelijk en daardoor kunt u makkelijk audio, video en widgets toevoegen.

Door het gebruik van een CMS platform bent u verzekerd van een intuïtief logische gebruikers interface waardoor u uw site makkelijk zelf kunt beheren indien gewenst. U kunt het beheer van uw site ook aan ons uitbesteden.

In een persoonlijk of telefonisch intakegesprek, afhankelijk van uw voorkeur, bespreken we met u de gewenste marketing, design en functionaliteiten eisen voor uw website. Naar aanleiding van het intakegesprek maken wij een projectovereenkomst die wij u toesturen voor akkoord.

U kunt bij ons terecht voor websites, meertalige sites, community sites, vacature sites, webshops, online magazines, video sites, portfolio’s enz. Wij beschikken over een groot team programmeurs en designers waardoor wij flexibel in kunnen spelen op de wensen van onze klanten.