Personal brandingPersonal branding is een belangrijk onderdeel van uw online marketingstrategie, maar wel dusdanig belangrijk dat het apart vernoemd mag worden. Personal branding draait erom van uzelf een merk te maken. Dit doet u door een expertstatus op te bouwen op een gebied dat een dringend probleem oplost voor potentiële klanten. Des te meer gewenst uw oplossing is, des te groter en populairder wordt uw status als expert.

Van belang voor het uzelf neerzetten als expert is het hebben van een eigen mening en oplossing voor een bepaalde problematiek, die u onderscheid van andere experts op dat gebied.  Zonder een goed gedefinieerde en onderbouwde mening, zal het moeilijk zijn een volgerspubliek op te bouwen die zich kan omzetten in een klanten bestand.

Social media is een belangrijke tool in uw Personal branding strategie, want dit is het platform waarop u uw mening en oplossing met de wereld gaat delen. Bij Media Impulse vinden wij het belangrijk dat u de Personal branding kiest die bij u past en niet klakkeloos doet wat een ander doet. Ook kijken wij met u waar uw klanten zich bevinden, het heeft geen zin om uw energie voornamelijk in Twitter te steken als uw potentiële klanten zich op Facebook op Hyves bevinden.

Wij kijken samen met u wat uw Social Media behoeften en mogelijkheden zijn en helpen u met het aanmaken, inrichten en vormgeven van uw accounts. Daarnaast helpen wij u ook met het creëren van uw huisstijl, dat een belangrijk onderdeel van uw Personal branding vormt. Kijk onder ServiceBlocks bij ons aanbod op het gebied van Personal branding.