DienstenKies zelf de ingrediënten van uw marketingmix!

Met ServiceBlox kiest u de marketing en personal branding die bij u past. Elke ondernemer is uniek, met zijn eigen identiteit en zijn eigen manier van doen. Doe daarom niet langer wat ieder ander doet, maar kies die elementen die laten zien wie u bent en waar u voor staat!

[accordions]

Cloudtechnologie

Dankzij de huidige technieken is het mogelijk om via één centraal systeem  al uw e-mail en documenten te beheren. Hiermee bespaart u tijd en geld. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van Google  bent u altijd in staat om doelgericht en efficient uw bedrijf te voeren.


Logo ontwerp

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een logo verschilt daar niet veel van. Voor optimale zichtbaarheid is het een vereiste om op te vallen. Niet alleen op het internet maar ook is belangrijk dat u zich onderscheid van anderen door middel van een origineel visite kaartje met een herkenbaar logo. Een professioneel logo dat ontworpen  is door Media Impulse garandeert uitstraling, herkenbaarheid en professionaliteit.


 

Implementatie Online Radio

U wilt uw zichtbaarheid vergroten? Wilt u uw publiek direct op de hoogte blijven houden? Met een online radiozender is dat allemaal mogelijk en meer. De mogelijkheden voor een marketing campagne via uw eigen radio zender zullen ervoor zorgen dat u interactief uw product kunt promoten en verbeteren.

 


 

Social Media Branding

Nieuwe creatieve ideeën ontstaan steeds vaker door samen te werken. ’Social Media Branding’ is hier een mooi voorbeeld van. Door diverse Social Media kanalen zoals Twitter en Facebook kunt u in contact blijven met uw publiek en potentiële klanten. Media Impulse creëert voor u een op maat gemaakte  Social Media platform als basis voor uw zichtbaarheid.


Nieuwsbrief Implementatie

Tijdens uw weg naar een succesvol merk en of product zorgt Media Impulse voor een makkelijk te beheren nieuwsbrief systeem waarmee u uw publiek per e-mail kunt bereiken. Uw publiek kan zich door middel van een inschrijving op uw nieuwsbrief op de hoogte blijven van uw product(en) of dienst(en).


Nieuwsbrief Design

Als wij een email nieuwsbrief voor u ontwerpen, testen wij de email nieuwsbrief in de belangrijkste en meestvoorkomende email programma’s.


SEA

Zoekmachine adverteren is onderdeel van zoekmachine marketing en is een effectieve en transparante manier van online adverteren.


SEO

Search engine optimization (Seo) zorgt voor een betere gratis positionering binnen de zoekmachines.Dit betekent dat uw website extra leads en/of verkopen kan bezorgen. 


[/accordions]

 


Nieuwe creatieve ideeën ontstaan steeds vaker door samen te werken. ’Social Media Branding’ is hier een mooi voorbeeld van. Door diverse Social Media kanalen zoals Twitter en Facebook kunt u in contact blijven met uw publiek en potentiële klanten. Media Impulse creëert voor u een op maat gemaakte  Social Media platform als basis voor uw zichtbaarheid.